A fisioymés cuidem de la teva salut i t’ajudem aconseguir els teus reptes.
PATOLOGIES MÉS FREQÜENTS QUE TRACTEM:

  • Massatge Terapèutic: El massatge és la nostra eina terapèutica més potent per tractar tot tipus de lesions musculars, tendinoses i lligamentoses. És completament personalitzat per a cada pacient i sol ser molt eficaç per obtenir els resultats esperats. A Fisioymés realitzem diferents tipus de massatges com el descontracturant, esportiu, relaxant, drenatge limfàtic, entre altres.
  • Teràpia Manual: Tècniques manuals per estimular i/o inhibir diferents zones del cos i per al tractament de lesions específiques dels teixits i articulacions del nostre sistema.
  • Radiofreqüència/Tecarteràpia: Utilitzem un aparell de hipertermia a través de la radiofreqüència. La seva utilitat principal és per al tractament de lesions musculoesquelètiques, sobretot en fase aguda, i per la regeneració de parts toves.
  • Punció Seca: Tècnica de fisioteràpia invasiva utilitzada per al tractament de punts gallet causants del síndrome del dolor miofascial.
  • Electròlisi Percutània: (Informació no proporcionada en el text original).
  • Magnetoteràpia: També anomenada teràpia super inductiva. Aquesta tecnologia està basada en un camp electromagnètic d'alta intensitat. Els principals efectes terapèutics són alleujar el dolor, la recuperació accelerada de fractures i edemes ossis, relaxació i estimulació de musculatura, i regeneració de teixit. A més a més, ens permet fer un efecte neuromodulador sobre les diferents lesions.
  • Ecografia: L'ecografia ens permet monitoritzar la teva lesió i obtenir millors decisions durant el procés de recuperació. També permet una major precisió i seguretat en les tècniques invasives.

Nuestros tratamientos actúan desde tres niveles: primario (prevención, reeducación y rehabilitación), secundario (curación de procesos patológicos) y terciario (tratamiento de recuperación funcional en patologías y procesos ya instaurados y crónicos).

Tecar terapia

 

El nombre de TECAR TERAPIA es el resultado de la abreviatura Transferencia Electromagnética… Seguir leyendo

Masaje terapéutico deportivo

 

Muchas situaciones de nuestro día a día provocan tensión en cierta musculatura del cuerpo. Seguir leyendo

Lesiones deportivas

 

Dirigida a aquellas personas que realizan una práctica deportiva ya sea tanto en el ámbito básico o iniciación.  Seguir leyendo

Ganchos

 

Esta técnica es es ampliamente utilizada en el mundo de la recuperación física y la fisioterapia Seguir leyendo

ATM

 

Para resolver los problemas de la ATM los tratamientos más efectivos son la terapia manual ortopédica. Seguir leyendo

Punción Seca

 

Es una técnica semi-invasiva que se utiliza mediante agujas especiales para el tratamiento Seguir leyendo

EPTE®

 

La ELECTRÓLISIS PERCUTÁNEA TERAPÉUTICA EPTE® es la técnica revolucionaria para el tratamiento de tendinopatías Seguir leyendo

Suelo pélvico

 

El SUELO PELVICO es el conjunto de músculos y ligamentos que tapizan la pelvis menor, situándose por debajo de los órganos pélvicos (vejiga, recto y útero/próstata). Seguir leyendo

Fisioymes

Carrer de Xerric, 4,

08172 Sant Cugat del Vallès,

Barcelona

Horario:

De lunes a viernes de 10 a 21 h.

Sábados de 10 a 14 h.

info@fisioymes.com

932 42 79 82

3